søndag den 5. januar 2014

Vinder af Tidsels Give away

Så blev der trukket lod om den sidste smukke Majtaj MT.
Og vinderen blev dette indlæg: " Anonym  3. jan. 2014 04.32
Jeg vil meget gerne vinde sådan en! Den er virkelig flot og min datter elsker at blive slynget. Håber, krydser og meget mere..."

Stort Tillykke herfra

Og så bliver jeg altså nødt til at finde en lille ekstra præmie til denne fine historie.
" Der var engang en Majtaj. Den følte sig SÅ ensom, fordi den ikke rigtigt havde nogle venner som lignede den og hele dens familie boede langt væk - spredt for alle vinde. Majtajen boede et skønt sted, men den kedede sig ærligt talt en smule - den undrede sig over, at der aldrig var nogen der havde sendt den ud i verden, og troede faktisk at der ikke var nogen der syntes den var smuk.

Hvad Majtajen ikke vidste var, at den var blevet specielt udvalgt til at flyve ud i verden og skabe glæde. En dag kom den gode fe forbi, men feen der kom, lignede ikke en almindelig fe, nej hun kom i form af en smuk hvid due. Duen sagde til Majtajen: "Smukke Majtaj - nu skal du sendes ud i verden og skabe glæde. Flyv du ud i verden og se hvor du lander - der hvor du lander skal du skabe liv og glæde og vokse dig stor og stærk. Når du er vokset dig stor og stærk vil du se, at du ikke er en grim ælling.

Majtajen blev meget glad, og da duen pustede til Majtajen, fløj den ud i verden for at lede efter et sted den ville lande. Den fløj vidt omkring, og beundrede alle de muligheder den nu pludseligt havde i livet. Til slut valgte den et sted et lande. Et sted der faktisk viste sig at være i nogenlunde nærhed af dens tidligere bolig sammen med duen.

Majtajen flyttede herefter ind hos den lille familie, hvor yngstesønnen endnu var så lille at han ikke havde trådt sine første skridt, kravlet eller rullet. Han var hidtil blevet flyttet fra sted til sted i sine forældres arme. Da Majtajen kom flyvende ind af vinduet lyste hele familien op. Majtajen var derfor sikker på, at det var i denne familie den skulle vokse sig stor - bærende på en lille dreng. Sammen ville de vokse sig store og stærke, mens de oplevede verden sammen og sugede alle indtryk til sig.

Majtajen levede lykkeligt til sine dages ende, og da den blev stor nok, kastede den sine egne frø som fløj ud i verden for at finde deres helt eget ståsted."

Tak for den.

Tak for deltagelsen alle sammen.

Hvor det er muligt går jeg en af de nærmeste dage ind og sletter jeres mailadresser, så de ikke ligger frit fremme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar